Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

PRIMERES JORNADES EUROPEES DE MEDIACIO – JEM 2020.

Les JEM2020, se celebraran els dies 22 i 23 de gener de 2020 a la vuitena planta del ICAB, i es tracta de la primera edició d’aquestes jornades que tindran com a eix vertebrador la implantació de la Mediació al nostre ordenament jurídic des de la perspectiva de la normativa europea.

Temes:

a) Avantprojecte de llei de modificació del llibre segon del Codi Civil de Catalunya en relació a l’establiment de l’obligatorietat de la sessió informativa en determinats conflictes familiars, i de modificació de la Llei 15/2009, del 22 de juliol, de mediació en l’àmbit del dret privat, així com

b) La imminent tramitació i aprovació de la Llei estatal de impuls a la Mediació, ambdues normes inspirades en els paràmetres de les Recomanacions del Consell d’Europa i de les resolucions del Parlament Europeu.  

Us adjuntem la versió preliminar del programa científic, i podeu consultar els preus d’inscripció en la web de l’ICAB.

La assistència a aquestes Jornades computarà com a formació continuada de conformitat a l’article 21è del Decret 135/2012.


Enllaços relacionats