FORMACIÓ: QÜESTIONS PROCESSALS CONTROVERTIDES EN DRET IMMOBILIARI

Us informem que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un curs sobre “QÜESTIONS PROCESSALS CONTROVERTIDES EN DRET IMMOBILIARI".

Aquest curs sobre DRET IMMOBILIARI té com a finalitat principal analitzar, des d'un punt de vista jurídic, qüestions pràctiques imprescindibles per portar assumptes sobre temes immobiliaris. Tot en un format en línia, per a que tota l’advocacia catalana, amb independència del seu lloc de residència/exercici, disposi de les mateixes oportunitats d’aprendre en l’abordatge i aprofundiment d’aquesta matèria, sota els paràmetres de màxima qualitat i rigor jurídic, de la mà d’excepcionals professionals, que compten amb una gran expertesa i pràctica jurídica de primer nivell.

El curs té una durada total de 8 hores, distribuïdes en 4 sessions de dues hores cadascuna, dos dies per setmana: dimarts i dijous, en horari de 15h a 17h. El format serà íntegrament en línia, per tant, es permetrà que totes les emissions que s’efectuïn en directe, quedin enregistrades per a tornar a visualitzar-les en diferit.

 

Serà inaugurat el dimarts, 06 de juny de 2023 a les 15:00h, a càrrec de:

- l’Excma. Sra. Encarna Orduna

Presidenta del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA i  Degà de l’ICAREUS

- l’Excma. Sra. Eulàlia Barros

Presidenta de la Comissió de Formació del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA i Degana de l’ICASBD

- La Sra. Cristina Vallejo

Co-Directora del curs

Us derivem a la pàgina web del CICAC, per accedir a més informació i a les inscripcions:

Informació i inscripcions:  https://www.cicac.cat/2023/05/curs-en-linia-questions-processals-controvertides-en-dret-immobiliari/ 

 

Reus, 6 de juny de 2023