}
Tel:+34 977340850   

Analitzem el conflicte per a gestionar-lo millor

La Comissió  de Mediació i altres sistemes de Resolució Extrajudicial de Conflictes del Consell de l’Advocacia Catalana presidida per l’Excma. Sra. Marta Martínez, degana del Col·legi de l’Advocacia de TORTOSA, inaugura la tercera edició del projecte #INMEDIACIO, dins del marc de col·laboració amb el Departament de Justícia, Drets i Memòria, de la Generalitat, amb l’objecteu de continuar promocionant la mediació. I ho farem amb la celebració d’un primer WbinCICAC, que porta per títol:  “Analitzem el conflicte per a gestionar-lo millor”, que se celebrarà el  dijous 22 de juny de 12:00h a 14:00h, en format en línia mitjançant de la plataforma “ZOOM”.

 

L’objectiu d’aquest webinar és facilitar eines pràctiques per a l’abordatge del conflicte, per aconseguir gestionar-lo de forma exitosa, ja sigui actuant com professionals de l’advocacia o de la mediació.

 

Per a la vostra informació, hem sol·licitat al Centre de Mediació de Catalunya l’homologació per a computar dues hores de formació continuada.

 

La presentació i benvinguda anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana; i de la Sra. Imma Barral i Viñals, directora general de Dret, d’Entitats Jurídiques i de Mediació del Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat.

 

Conduirà i moderarà l’acte la Comissió de Mediació i altres sistemes de Resolució Extrajudicial de Conflictes del Consell de l’Advocacia Catalana.

 

El programa formatiu és:

 

12. 15 h “Paràmetres i elements útils per analitzar i gestionar el conflicte”

A càrrec del Sr. Josep Redorta, advocat, mediador especialitzat en l’anàlisi del conflicte.

 

12.45 h. “Com treballar amb les persones en conflicte. Gestió eficient de les emocions i de l’agressivitat”

A càrrec de la Sra. Núria Cabanes , advocada i mediadora.

 

13.15 h “Una experiència pràctica de gestió eficient d’un conflicte multiparts”

A càrrec del Sr. Francesc José M. Sánchez,  advocat i expert  en gestió de conflictes laborals i en organitzacions complexes. President d’honor de la Societat Catalana de mediació en Salut, ex-director gerent de l’Institut Català de la Salut.

 

13.45 h. Presentació de les activitats del Programa InMediació 2023

A càrrec de la Sra.  Anna Vall Rius, coordinadora del programa InMediació 2023

 

13.50 h. Clausura de l’acte a càrrec de:

 

  • L’Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, presidenta de la Comissió de Mediació i altres sistemes de Resolució Extrajudicial de Conflictes, i degana del Col·legi de l’Advocacia de Tortosa.
  • L’Il·lm. Sr. Carles García Roqueta, membre de la Comissió de Mediació del CICAC, diputat de la Junta de Govern de l’ICAB, i president de la Comissió de Mediació de la Federació Europea de Col·legis d’Advocats d’Europa.
  • Sra. Elisabeth Saltor, directora del Centre de Mediació del Departament de Justícia, Drets i Memòria.

 

Per a poder visualitzar-lo, només cal realitzar inscripció: 

WEB:  https://www.cicac.cat/2023/05/webinar-inaugural-del-programa-in-mediacio-2023-analitzem-el-conflicte-per-a-gestionar-lo-millor/

INSCRIPCIONS:https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_G-d0EcQuT_W0k-CZM1G4Jw#/registration

Programa

Reus, 22 de juny de 2023