Anàlisi jurídic de la Llei 4/2023, de 28 de febrer, per a la Igualtat real i efectiva de les persones trans i per a la garantia dels drets de les persones LGTBI

 

La Comissió d’IGUALTAT del Consell de l’Advocacia Catalana presidida per l’Excma. Sra. Maria Antònia Martí, Degana del Col·legi de l’Advocacia de LLEIDA, ha organitzat un webinar sobre “Anàlisi jurídic de la Llei 4/2023, de 28 de febrer, per a la Igualtat real i efectiva de les persones trans i per a la garantia dels drets de les persones LGTBI”, que se celebrarà en format en LÍNIA el dimecres 14 de juny a les 16:00h.

L’objectiu d’aquest webinar és analitzar jurídicament, tant la finalitat d’aquesta  llei,  així com les  qüestions més rellevants que aquesta regula. De manera específica s’abordarà les mesures de protecció a l'àmbit de la salut, la rectificació registral de la menció relativa al sexe de les persones, i aquelles modificacions que ha comportat en l’àmbit civil.

La presentació i benvinguda anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus,  i de l’Excma. Sra. Maria Antònia Martí, presidenta de la Comissió d’Igualtat del CICAC i degana de l’Il·lustre col·legi de l’Advocacia de Lleida.

La moderació anirà a càrrec de la Sra. Júlia Humet, vocal de la Comissió de Dones de l’ICAB.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • Mané Fernández Noriega, vicepresident de la FELGTBI
  • Laura González Tejedor, advocada especialitzada en els drets del Col·lectiu LGTBI+
  • Mònica Torrell Massó, lletrada Administració de Justícia, Jutjat Primera Instància núm. 4 de Reus  (Registre Civil)

Per a poder visualitzar-lo, només cal realitzar inscripció: 

 

Reus, 14 de juny de 2023