}
Tel:+34 977340850   

Tancament ICAReus


pp

Lamento comunicar-vos que davant els esdeveniments dels darrers dies i per raons sanitàries i a fi de minimitzar riscos i vetllar per la salut del personal, la Junta de Govern ha acordat com a mesura de seguretat  tancar la seu principal del Col·legi de l’Advocacia de Reus a partir d’avui dia 18 de març.
 
Vull insistir que tot el personal i la Junta de Govern del Col·legi seguirà treballant i estarem operatius, intentant oferir-vos tots els serveis possibles i tramitar totes les vostres gestions i consultes. Treballarem des de casa i estarem a la vostra disposició a través del telèfon i per correu electrònic de les 9 h a les 17 h.
 
Lamentem aquesta mesura però la considerem imprescindible i necessària pel bé comú davant la difícil situació que estem passant i en aplicació a les mesures decretades de salut pública i responsabilitat social.
 
Personalment com a Degana us reconec que mai hauria pensat que anunciaria aquest tancament temporal de les instal·lacions però la excepcionalitat i la gravetat de la situació han motivat que la Junta de Govern acordés aquesta mesura perquè seria una irresponsabilitat no fer-ho, màxime quan hem estat treballant durant aquests dies en un pla d’acció per a garantir la prestació de serveis col·legials mitjançant teletreball, via mail i via telefònica.
 
Avui, més que mai estem treballant per vosaltres, tenim l’obligació de continuar prestant els nostres serveis a ple rendiment, adaptant-nos a les circumstàncies que ens ha tocat viure, conscients també de la situació difícil i complicada que pot comportar per alguns companys i companyes i cas d’existir, prego ens ho comuniqueu per estudiar cada situació individualitzada per tal de donar una resposta eficaç i real a cadascuna d’elles.
 
Us agraïm la vostra comprensió i us volem traslladar que la Junta de Govern està al vostre costat per superar aquesta crisis i que dedicarem els nostres esforços per ajudar-vos en tot allò que necessiteu amb el desig de tornar a la normalitat al més aviat possible.

 

Encarna Orduna Pardo

Degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus