}
Tel:+34 977340850   

L’oficina judicial de Falset - inici 02/06/2021


ll

El proper dia 2 de juny entrarà en funcionament al partit judicial de Falset el nou model organitzatiu de l'Administració de justícia a Catalunya, l’oficina judicial, amb l'objectiu d'oferir un servei públic de més qualitat. 

Durant els últims anys el Departament de Justícia ha estat treballant per modernitzar aquesta Administració amb l’objectiu de situar-la a l’alçada de les organitzacions capdavanteres del segle XXI, i l’oficina judicial es planteja com un dels mitjans per aconseguir aquests objectius. Amb el nou model organitzatiu es pretén optimitzar els recursos disponibles, amb el suport de les tecnologies de la informació i la comunicació, i oferir així un servei àgil, transparent i responsable a la ciutadania.

Amb aquesta ja seran vint-i-dos implementacions: Girona (implementació parcial), Olot, la Seu d’Urgell, Cornellà de Llobregat, el Vendrell, el Prat de Llobregat, Amposta, Balaguer, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Vilafranca del Penedès, Blanes, Puigcerdà, Gandesa, Cerdanyola del Vallès, Ripoll, Vielha e Mijaran, Tremp, La Bisbal d’Empordà, Berga i Solsona.

Podeu trobar més informació de l’oficina judicial al web de l’Administració de justícia i també disposeu d’una bústia per enviar els vostres dubtes i/o suggeriments (oficinajudicial.dj@gencat.cat). 

Finalment, per facilitar l’adaptació i la posada en funcionament del nou model organitzatiu, ens han demanat que, en la mesura del possible, els dies 2 i 3 de juny només us adreceu a les noves unitats i serveis de Falset per actuacions inajornables o urgents.