}
Tel:+34 977340850   

La Grossa i la Loteria


C

 

Com cada any el Col·legi de l’Advocacia de Reus ja té les participacions de La Grossa de cap d’any i els dècims de la loteria nacional de Nadal, que el número d’enguany és el 84.811.

Així mateix, també us informem que la Junta de Govern, seguint amb la iniciativa d’altres anys, ha aprovat vendre els dècims de la loteria nacional a 21 €, per tal de fer una donació d’aquest euro a una entitat benèfica. En aquest mateix sentit, la participació de La Grossa de cap d’any es vendrà a 5 € i un € també es destinarà com a donatiu.

Enguany, s’ha acordat que l’import del donatiu es destini a “l’Associació d’Alzheimer i Altres Trastorns Neurocognitius de Reus i Baix Camp”, una entitat sense ànim de lucre amb més de vint anys d’experiència, que presta serveis de detecció i atenció terapèutica directa, sota el nom d’Institut Lerín Neurocognitive. L’Associació també col·labora en tasques de recerca i desenvolupa projectes per informar, sensibilitzar, orientar i assessorar la ciutadania, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per un trastorn neuro-cognitiu i la dels seus familiars cuidadors.

L’entrega de tot el que recaptem en concepte de donatiu es farà durant la celebració de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort de l’any vinent.

Si esteu interessats i interessades ja podeu passar per la secretaria del Col·legi.