}
Tel:+34 977340850   

Dia Europeu de la Mediació (21.01.2023)


D

 

Amb motiu del la commemoració del Dia Europeu de la Mediació, que es celebra aquest dissabte dia 21 de gener, us informem que la Comissió de Mediació del Col·legi de l’Advocacia de Reus ha organitzat les següents activitats:

Avui, divendres dia 20 de gener, hi ha instal·lat a la planta baixa de l’edifici judicial un punt informatiu sobre la mediació, de les 10 h a les 13 h.

També hem organitzat les III Jornades de formació en mediació per aquest any 2023, juntament amb la col·laboració de l’Escola Guillem M. de Brocà. Està previst que al llarg d’aquest any es realitzin diverses sessions formatives amb una durada de dues hores computables com a formació homologada pel Centre de Mediació de Catalunya. Us avancem les dues primeres ponències que tindran lloc a la seu col·legial són les següents:

  • Dia 26 de gener de 2023. La sessió inaugural anirà a càrrec de l’Excm. Sr. José Pascual Ortuño, magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona i professor de la Universitat Pompeu Fabra. El títol de la ponència serà: “Mediació en processos de família, elements de prevenció en casos de violència de gènere”.
  • Dia 9 de febrer de 2023. La ponència serà impartida per les Excmes. Sres. Jara Tirado Sanahuja i Cèlia Cano del Romero, jutgesses de Reus i un membre de la Fiscalia de Reus per a determinar. El títol de la ponència serà: “Les rellevants novetats del projecte de Llei de mesures d’eficiència processal al servei de l’Administració de Justícia”

Properament us enviarem més detalls i informació en relació la inscripció a aquestes ponències.

Així mateix, s’han publicat els següents reportatges fets al nostre responsable de la comissió, l’advocat i mediador senyor Robert Giménez:

  • El Diari de Tarragona ha publicat un article amb una entrevista en relació aquestes jornades que us hem comentat i que us adjuntem. També ha publicat un article d'opinió de Robert Giménez, al capdavant de la comissió de Mediació. El podeu llegir aquí, enla seva versió en digital.  
  • El Reus Digital s’ha publicat un article d’opinió sobre “La mediació: el repte del segle XXI”. Us adjuntem l’enllaç.

 



Imatges relacionades

D