}
Tel:+34 977340850   

Campanya Nadal de recollida solidària per ajudar una entitat animalista


C

 

Com cada any, i amb motiu de les festes nadalenques, la Comissió en defensa dels Drets dels Animals del Col·legi de l’Advocacia de Reus ha organitzat una campanya de recollida d’aliments, medicació i altres coses a favor de l’Associació Cor Animal què es troba ubicada en un petit poble de la comarca, La Selva del Camp.

Es tracta d’una associació petita que es dedica a la recuperació i rescat tant de gossos com de gats, que en l’actualitat estan lluitant per aconseguir un terreny on poder ajudar a més animals.

Col·laboren amb l’Ajuntament de la Selva del Camp amb l’esterilització dels gats, tant de la població com dels voltants i el control de les diferents colònies. També col·laboren amb la recollida d’animals abandonats buscant una nova casa, passant primer per la xarxa de cases d’acollida. Us necessiten!!!!

Per a més informació, us adjuntem enllaç a la pagina de Facebook que tenen habilitada https://www.facebook.com/p/COR-Animal-100069842022773/

Des de la Comissió ens ocuparem de recollir i distribuir el material en general, preferentment alimentació consistent el pinso, mantes, tovalloles, tant per a gats com per a gossos. Així com si algú té medicació per a la leishmània, serà benvinguda! 

Si ho preferiu podeu donar-vos d’alta en el grup de teaming per només 1 euro al mes: https://www.teaming.net/coranimaltribu

Us informem que la recollida tindrà lloc a la seu principal del Col·legi de l’Advocacia (Av. de Marià Fortuny, 83), fins el dia 05 de gener de 2023.

Esperant que sigui tot un èxit us agraïm per endavant la vostra desinteressada col·laboració i solidaritat. Junts fem un món millor.